Til je verkoop naar een hoger level met het aanbieden van menu’s!

Bij Bellimmo staan we met veel plezier klaar om jouw horecazaak mee naar succes te begeleiden. Het implementeren van menu’s in je zaak brengt heel wat voordelen met zich mee. Door het aanbieden van menu’s kunnen jouw klanten niet alleen gemakkelijker een keuze maken uit jouw heerlijke aanbod, maar het biedt ook een scala aan voordelen voor jou als gedreven ondernemer.

What’s in it for you?

Door verschillende snacks en drankjes te combineren in een menu, kan je de keuzestress voor je klanten verminderen. Met slimme suggesties en een aantrekkelijke presentatie van lekkere combinaties, wordt het verleidelijker voor je klanten om extra items toe te voegen aan hun bestelling dan ze oorspronkelijk van plan waren, wat jouw omzet per klant dan weer een boost kan geven.

Bovendien zorgt het aanbieden van menu’s ook voor een vloeiende en efficiënte werking in jouw horecazaak. Klanten kunnen sneller en gemakkelijker hun keuze maken, waardoor het bestelproces sneller verloopt. Door goed samengestelde menu’s heb je een beter overzicht over welke ingrediënten en snacks nodig zijn. Zo bespaar je kostbare tijd voor zowel jezelf als je personeel.

Laat je creativiteit de vrije loop!

Menu’s bieden je als horecaondernemer ook de mogelijkheid om je creativiteit ten volle te benutten en nieuwe, verrassende smaakcombinaties te presenteren. Zo kan je speciale menu’s samenstellen die seizoensgebonden zijn of inspelen op specifieke themadagen. Dit zal ongetwijfeld de nieuwsgierigheid van je klanten prikkelen.

Voor de kleinsten

Het aanbieden van menu’s is niet alleen aantrekkelijk voor volwassen klanten, maar is ook zeker een hit bij de allerkleinsten! Speciaal voor hen hebben we de Smulllbox, een bekende en geliefde optie die niet alleen ouders helpt bij het bestellen, maar ook kinderen een onvergetelijke ervaring biedt met een verrassend cadeautje.

Naast de Smulllbox, kan je nog heel wat kindvriendelijke menu’s samenstellen. Denk maar aan lekkere snacks zoals Kipfingers, een frikandel of een Bicky Burger. Je kan deze snacks combineren met een kinderfriet en een drankje. Daarnaast kan je deze menu’s ook aantrekkelijk presenteren met kleurrijke borden en leuke servetten. Om het helemaal compleet te maken, kan je een klein cadeautje toevoegen aan elk kindermenu. Een kleine verrassing waar ze naar uitkijken en die hun bezoek aan jouw zaak extra bijzonder maakt. Van de glimlach op hun gezichtjes zal je ongetwijfeld ook blij worden!

Heb je nog meer vragen of wil je graag uitgebreide informatie over alle mogelijkheden voor het samenstellen van jouw menu’s? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Christophe. Hij staat klaar om je met veel plezier te helpen en al je vragen te beantwoorden! 📞 09 224 36 60

Bicky mexicano burger

24x135gr Bicky

Kipfingers

120x16gr Mora

Frikandel mmm

40x100g Mora

Bicky Burger Sesam Buns

8x12x56g Bicky

Coca Cola

30x33cl Coca Cola

Smulllbox Verpakking

Restofrit