Creëer een heerlijke zomer met Bellimmo!

Met onze mini-snacks bezorg je jouw klanten gegarandeerd een fantastische zomer! Het is trouwens de perfecte oplossing om jouw klanten een lekker hapje te serveren in je zomerbar of op je zonnig terras, zonder er al te veel tijd in te moeten steken. Ons assortiment is namelijk gevuld met fingerfood om je vingers bij af te likken. Gaande van klassieke tussendoortjes tot vernieuwende snacks waaronder ook enkele vegetarische opties. Zo vind je bij ons de perfecte versnaperingen om jouw klanten een fantastische ervaring te bieden deze zomer.

Kies voor traditioneel

Iedereen kent de klassieke frituurhapjes intussen en bestelt deze gemakkelijk opnieuw. Het is dus een onmisbaar onderdeel op de menukaart van jouw zaak. Denk maar aan klassiekers zoals chickennuggets, mini loempia’s, mozzarella sticks en bitterballetjes. Zeker de kleintjes onder ons hoeven niet steeds speciale hapjes te hebben, maar eten graag wat ze al kennen. Met een lekker sausje erbij geserveerd krijg je gegarandeerd een lach op het gezicht van je gasten!

Het hoeft echter niet altijd gefrituurd te zijn. Ook de sappige kippenboutjes zijn een ideale snack voor bij een glaasje wijn of een verfrissend glas bier. Kortom, zorg dat je gasten een uitgebreid aanbod hebben zodat ze zelf hun favorieten kunnen uitkiezen. Kunnen ze niet kiezen? Dan kan je hen altijd een mix voorstellen met allemaal mini classics, zo is er voor elk wat wils!

Als het wat extra mag zijn

Voor velen mag het wel eens iets speciaals zijn als ze erop uit trekken. Gelukkig kan je bij ons voldoende luxe mini-snacks terugvinden om jouw klanten nieuwe smaken te laten ontdekken. Deze zijn vaak afgeleid van de traditionele snacks, maar kregen een eigen unieke twist. Denk maar aan kaasballetjes die een alternatief kregen met cheddar, of garnaalkroketjes die een upgrade kregen dankzij de scampi-look balletjes van De Ambachterie. Het water komt ons zelf al in de mond!

Wil jij echter iets serveren dat uniek is aan jouw zaak? Creëer dan zelf een uitgebreide tapasplank met verschillende snacks en versnaperingen. Deze kan je beleggen met onze New York beef pastrami van LA Streetfood, scampi fritti, Leffe bitterballen, zoete aardappelfrietjes en zoveel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en bovendien kan jij je klanten iets aanbieden dat ze nergens anders kunnen vinden.

De New York beef pastrami plank op zich is al een echte aanwinst, gemaakt net zoals ze in de New York Deli’s gepresenteerd wordt. Bereid met een “toast” broodje aangevuld door augurken, sla en een pittig mosterdsausje. Wat moet een mens nog meer hebben?

Ook voor de veggies onder ons

Natuurlijk kunnen de eerder vernoemde mini-snacks niet iedereen bekoren. Wist je namelijk dat 21,8% van de wereldbevolking vegetarisch is? Daarom vinden wij het belangrijk dat deze groep zeker niet vergeten wordt. Dat kan je gelukkig ook in ons assortiment terugvinden. Traditionele kaassnacks en mini loempia’s zijn natuurlijk ook veggieproof, indien ze gebakken worden in plantaardig frietvet.

Het is natuurlijk leuk als jij je veggie of vegan klanten een alternatief kunt aanbieden zodat zij eens iets nieuw kunnen proberen. De no chicken nuggets of de Vega mix van Buitenhuis zijn een perfect voorbeeld. De Pizzella verdure al vapore kan je perfect in stukjes snijden om als fingerfood te serveren. Ook de vegan kroketjes van Flexitarian Bastards zijn een echte must. Zo ben jij deze zomer klaar om echt al je klanten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Ben jij dus nog op zoek naar mini-snacks om jouw klanten te verwennen bij hun bezoek aan je zaak? Ontdek ze allemaal op onze webshop en geef je bestelling door om jouw menukaart zo snel mogelijk aan te vullen. Voor meer informatie kan je steeds bij ons terecht via 09 224 36 60 of info@bellimmohoreca.be.

Apirio traiteur kippenboutjes

Henny’s 2 x 2,5kg

New York beef pastrami

LA Streetfood , 500gr

Scampi-look balletjes

De Ambachterie, 70 x 25gr

Bitterballen Leffe Bourgondiër

Ad Van Geloven, 48 x 35gr

Pizzella verdure al vapore

Ovaal – vegetarisch, 12x230gr – 13x25cm

Vega mix Buitenhuis

Buitenhuis, 48 x 20gr