Ontdek de beste hamburger recepten

De perfecte hamburger bestaat niet, maar er zijn er toch heel wat die behoorlijk dicht in de buurt komen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de combinaties worden steeds creatiever. Want tegenwoordig heb je niet enkel de klassieke hamburger met groentjes en rood vlees, maar ook vis, gevogelte en vegetarische alternatieven zorgen voor nieuwe ideeën. 

Een hamburger bestaat uit verschillende ingrediënten die elkaar perfect aanvullen. Zo stuur je zelf bij tot de smaakbeleving volledig juist zit. Want laat ons eerlijk zijn, doe er vooral je eigen ding mee. Iedereen heeft een andere smaak en heeft liever iets meer van het ene of minder van het andere. Geef dus je eigen twist aan je hamburger en maak hem zo uniek voor jouw zaak!

Doe je toch graag wat inspiratie op om dan zelf een draai te geven aan de bestaande recepten? Bekijk dan zeker onderstaande hamburgers!

Belgian Hero

Een beetje chauvinisme, daar is niks verkeerd mee. Deze verfijnde versie van de klassieke hamburger bestaat uit een black angus runderburger, Belgische pickles, sla, tomaat en cheddar. Dit in combinatie met een lekker goudgeel frietje en je hebt een Belgische klassieker met een twist voor je neus liggen. 

Paddo Burger

Met de herfst in het vooruitzicht komen ook bepaalde ingrediënten terug meer op de voorgrond. Deze burger met champignons is dan ook perfect voor komend seizoen. De hamburger wordt verder aangevuld met een lekkere runderburger, mayonaise- en peperdressing, Eru (smeer)kaas, peterselie en sojascheuten. Kies jij voor een volledig vegetarisch alternatief? Ga dan voor onze overheerlijke champignonburger om helemaal binnen het thema te blijven.

Drunken sailor

Niet iedereen is even zot van vlees. Gelukkig bestaan er heel wat recepten waarbij het vlees vervangen wordt door een lekker stukje kip of vis. Neem nu bijvoorbeeld de drunken sailor, een overheerlijke en frisse burger die bovendien rijk is aan omega 3. Want tussen deze bruger vind je niet enkel een sappig stuk zalm, maar ook tartaarsaus, dille, broccoli en grijze garnalen. Kies jij voor een sappige zalmfilet of toch eerder voor een lapje gerookte zalm? 

Al deze burgers kunnen natuurlijk volledig aangepast worden naar het concept dat jij hanteert in je zaak! Serveer je enkel vegetarische gerechten? Kies dan voor een overheerlijke groenteburger. Heb jij een sausje dat uniek is? Gebruik die dan gerust in je burger om deze eigen te maken aan jouw zaak!

Via https://shop.bellimmohoreca.be ontdek je alvast alle ingrediënten voor jouw favoriete burgers. Ben je op zoek naar iets specifiek en kan je het niet vinden? Geef ons dan een seintje via 09 224 36 60 of info@bellimmohoreca.be, wij gaan met plezier voor je op zoek!

Spinazie burger

Spinazie burger 45x80g De Paddestoel

Smoky mountains hamburger

Smoky mountains hamburger 50x100gr LA STREETFOOD 892

Atlantische zalmportie

Atlantische zalmportie 6x150g Mutli-Fish

Tartaarsaus

Tartaarsaus 3l Delino

Pepersaus

Pepersaus Vleminckx