Ontdek onze heerlijke en veelzijdige pasta’s

Pasta’s blijven aan populariteit winnen en zijn wereldwijd geliefd. Bij Bellimmo passen we ons aanbod dan ook graag aan naar de vraag van onze klanten. Sinds dit jaar hebben wij ons aanbod pasta’s sterk uitgebreid met verschillende soorten in alle formaten en gewichten. Ook wat betreft pastasauzen zijn we niet blijven stilstaan. Zo helpen we je met veel plezier om je favoriete pastagerechten te gaan heruitvinden!

Laat ons eerlijk zijn, je wilt niet enkel smaakvolle gerechten serveren, maar het moet ook vooruitgaan in de keuken. De al dente pasta’s in ons aanbod zijn hier perfect voor. De diepgevroren al dente pasta’s van The Smiling Cook zijn in grote porties beschikbaar, maar ook in afzonderlijke portiezakjes. Zo kan je je favoriete pasta’s snel en efficiënt klaarmaken. Daarnaast zijn er verschillende glutenvrije pasta’s beschikbaar zodat niemand uit de boot valt.

Ook onze pastasauzen kan je in kleinere porties terugvinden. De pastasauzen van Pasta Della Mamma zijn beschikbaar in verpakkingen van 1 kg, waardoor je gemakkelijker inschattingen kunt maken voor je porties. De Napolitaanse saus en roomsaus met gerookte zalm moet je echt eens proberen.

Deze producten met praktische verpakkingen zorgen ervoor dat er minder verloren gaat en je foodcost lager ligt. Ook zijn al onze pasta’s en sauzen zeer lang houdbaar. Zo kom je nooit onverwachts met stockproblemen te zitten, je kunt alles ruim op voorhand inschatten en bestellen. Niets dan voordelen dus!

Ben jij van plan om een eigen zaak op te starten en pasta’s te serveren of ben jij op zoek naar nieuwe Italiaanse delicatessen om je aanbod uit te breiden? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie. Bij Bellimmo helpen we je graag verder en staan we steeds paraat om al je vragen te beantwoorden.

Geef ons een seintje via 09 224 36 60 of info@bellimmohoreca.be. Via https://shop.bellimmohoreca.be kan je alvast al onze pastaproducten terugvinden!

Rigatone glutenvrij

Rigatone glutenvrij portieverpakking 18 st X 300gr The Smiling Cook

Tagliatelle

Tagliatelle in nestjes 50gr 1 X 5kg The Smiling Cook

Vierkazensaus

Vierkazensaus 1kg Pasta Della Mamma

Arrabiata

Arrabiata 1KG The Smiling Cook

Pesto saus

Pesto saus 500g H19 The Smiling Cook

Linguine

Linguine 1kg Pasta Della Mamma