Alles over onze verhuis naar Eeklo

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, staat er een spannende verandering op de planning. Binnenkort verhuizen we naar Eeklo, op een boogscheut van Gent en Brugge, vlak aan de afrit van de E34 Antwerpen – Knokke. Wat verandert er voor jou als klant? Niets. Jawel, eigenlijk alleen maar positieve veranderingen. We zullen nog steeds bij jou leveren en dezelfde kwaliteit en service bieden zoals je die nu kent. Onze nieuwe locatie zal zoveel meer bieden zoals een groter magazijn, een super goede bereikbaarheid, een geweldige inspiratieruimte waar toffe events zullen plaatsvinden en een plaats waar we onze verdere optimalisatie en digitalisatie kunnen doorvoeren om jullie nog beter van dienst te zijn. Eeklo wordt dé plek waar jullie kennis kunnen maken met onze allernieuwste producten en waar we regelmatig interessante en lekkere demo’s zullen organiseren.


We blijven leveren bij jou

Voor de leveringen verandert er niets. We blijven jouw bestellingen nog steeds bezorgen in alle regio’s, zoals we dat altijd gedaan hebben. 

Een plek vol inspiratie

Onze nieuwe locatie wordt een plaats waar we jullie niet alleen willen informeren en adviseren, maar vooral ook inspireren. Er zal een volledig uitgeruste testruimte aanwezig zijn. Het is een plek waar we nieuwe culinaire creaties met jullie kunnen delen. We zullen regelmatig tastings organiseren waar je de kans krijgt om kennis te maken met onze nieuwste producten en die ook te proeven. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen ontvangen. 

De allerbeste service

Bij het doorgeven van je bestelling op de webshop kan je steeds kiezen voor levering of afhaling. Wens je je bestelling af te halen, maar kan je niet komen tijdens de openingsuren? Dat is geen probleem. Zorg ervoor dat je bestelling op tijd geplaatst werd en wij zorgen ervoor dat je na de uren in onze afgesloten afhaalruimte jouw producten kan komen oppikken. En dat allemaal op de uren wanneer het voor jou het beste past. 

Alles zal draaien om de beste service. Heb je toch nog op het allerlaatste moment iets dringends nodig? Dan kan je ook langskomen. Zodra je jouw bestelling doorgeeft aan ons of via de kiosk, ben je van harte welkom om te ontspannen met een heerlijke kop koffie terwijl wij je bestelling klaarmaken. Tegen de tijd dat je je koffie op hebt, staat je bestelling al voor je klaar. 

Vanaf nu hoef je als klant geen moeite meer te doen om zelf je producten te verzamelen in onze Cash & Carry, want wij nemen die taak graag van je over. Gemakkelijk, toch? Je kan nu meer tijd besteden aan andere belangrijke zaken, terwijl wij zorgen voor een vlot en efficiënt aankoopproces. Een win-win dus!

Het spannende verhuisweekend

Op vrijdagmiddag 15 december zullen de eerste verhuiswagens richting Eeklo vertrekken. Dat betekent dat donderdag 14 december de laatste volledige dag in Gent is en ook de laatste dag van onze Cash & Carry. Op 14 december kan er tot 15 u. besteld worden om op 15 december geleverd te worden. Bestellingen na 15 u. kunnen wij niet meer verwerken voor vrijdag.

Wat betekent dit concreet voor jou als klant:

📅  vrijdag 15 december

Worden de bestellingen ’s morgens geleverd door onze chauffeurs, we zijn telefonisch bereikbaar tot 12 u. Afhalingen zijn niet meer mogelijk.

📅  zaterdag 16 december

Kan er niet afgehaald worden.

📅  zondag 17 december

Kan er niet afgehaald worden.

📅  maandag 18 december

Kan er niet afgehaald worden en wordt er niet geleverd. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar vanaf 13 u.

📅  dinsdag 19 december

Wordt er opnieuw geleverd en kan er afgehaald worden in onze nieuwe vestiging in Eeklo.

Hoe kan je ons helpen? Het zou een grote hulp zijn als je in de week van 10 december een ruime bestelling plaatst. Op die manier zorg je ervoor dat jouw bestelling de week nadien iets kleiner is en onze magazijniers iets meer ruimte krijgen om ons nieuwe magazijn te leren kennen.

Praktische zaken

Hoe zal een bezoekje aan ons eruit zien? Vanaf het moment dat je binnenstapt, staat ons team klaar om je hartelijk te ontvangen aan de balie. Daar regelen we alles vlotjes, zodat je snel je bestelling kunt plaatsen. Nadat je jouw bestelling hebt doorgegeven, gaan onze medewerkers direct aan de slag in het magazijn. Terwijl je eventjes wacht, nodigen we je uit om te relaxen in onze koffiehoek en te genieten van een heerlijke kop koffie. Zodra jouw bestelling klaar is, mag je doorrijden naar de afhaalpoort waar Staf je met alle plezier zal helpen om je producten in te laden. Alleen maar gemak en een topservice!