Wees klaar voor de feestdagen met deze leuke tips & receptjes!

De gezelligste en ‘warmste’ periode van het jaar staat alweer voor de deur, Kerstmis en Nieuwjaar. Dat vieren natuurlijk veel mensen met lekker eten en een goed drankje. Wees creatief en geef jouw gerechten een feestelijke twist. Verras je klanten en laat ze vooral genieten van de gezelligheid met jouw heerlijke feestelijke producten en gerechten. Wij geven je alvast wat leuke ideeën en inspiratie.

Kerstboom om op te eten!

De frikandel is natuurlijk dé nummer één favoriete snack van veel Belgen. Niet alleen kinderen, maar ook veel volwassenen kiezen de frikandel als hun favoriete snack. Serveer je frikandellen op een toffe manier in de vorm van een kerstboom, werk ze vervolgens af met enkele toefjes mayonaise of ketchup. Een simpel maar heel leuk idee. Je zal ongetwijfeld ook jouw allerkleinste klantjes kunnen bekoren met deze leuke presentatie van frikandellen!

Kroketjes met een feestelijke touch

De feestdagen zijn de perfecte gelegenheid om je klanten eens kennis te laten maken met extra speciale kroketjes. Tijdens Kerstmis en Nieuwjaar worden veel wildgerechten geserveerd.

Ook bij Bellimmo hebben we de perfecte wildproducten om te serveren in jouw frituur of tapasbar. Met onze heerlijke, ambachtelijke wild kroketjes en fazant kroketjes van Gastronello scoor je ongetwijfeld bij je klanten. Deze kroketjes worden steeds lokaal op artisanale wijze geproduceerd en met de hand gerold en gepaneerd. Je kan de kroketjes op eindeloos veel manieren presenteren, als hapje of voorgerecht, als snack bij een portie frietjes of op een heerlijke tapasplank. Wij zijn alvast fan!

Spetterende burger

Ook om het nieuwe jaar in te zetten, kan je op heel wat creatieve manieren een gerechtje serveren. Nieuwjaar zou natuurlijk Nieuwjaar niet zijn zonder een spetterend vuurwerk. Integreer dit ook in jouw zaak door je burgers te serveren op een extra speciale manier. Zet vuurwerkpijltjes op je burger en knallen maar, dat nieuwe jaar!

Mini-snacks

Bij Bellimmo hebben we een uitgebreid aanbod aan tapassnacks en frituurhapjes. Met onze mini-snacks breng je jouw klanten ongetwijfeld in een feestelijke stemming! Kies voor traditionele snacks zoals bitterballen, frikandellen, chickenfingers, bami hapjes of kippenboutjes. Als het een tikketje extra mag zijn kan je onze mix deluxe van Gastronello, onze scampi-look balletjes of ibericoham bitterballen van De Ambachterie serveren aan je klanten.

Creëer je eigen tapasplank met verschillende versnaperingen zoals onze Leffe bitterballen, kaas- en garnaalballetjes van De Ambachterie of de chili cheese nuggets van Duca. Ook de Scampi Red Curry kroketten van Gastronello of Gamba Thai Green Curry van De Ambachterie zijn het perfecte voorbeeld om op een feestelijke tapasplank te serveren. Vergeet niet om deze te serveren met lekkere sausjes zoals Smoky bbq sauce en Smoky mountains mustard van LA Streetfood.

Decoreren maar!

Je kan wel allerlei leuke feestelijke gerechtjes serveren, maar vergeet ook zeker niet om de feestdagen te integreren in jouw zaak met toffe versiering, decoratie en natuurlijk een kerstboom. Als friturist kan je je kerstboom zelfs versieren op een originele manier. Zo bestaan er heel wat leuke leuke kerstballen in de vorm van frietjes, bitterballen, kroketten of burgers. Ook als burgertent of tapasbar kan je jouw boom versieren met hangers van pizza’s, burgers, bier of hotdogs. Hoe origineel is dat?

Heb jij intussen inspiratie kunnen opdoen voor de feestdagen? Laat ons gerust weten hoe jij creatief aan de slag gaat om je gerechten een feestelijke twist te geven. Via https://shop.bellimmohoreca.be ontdek je alvast alle ingrediënten om van deze feestdagen een geslaagde dag te maken. Ben je op zoek naar iets specifiek en kan je het niet vinden? Geef ons dan een seintje via 09 224 36 60 of info@bellimmohoreca.be, wij gaan met plezier voor je op zoek naar het juiste product!

Fazant kroketten

Ambachtelijke fazant kroketten 12x65g Gastronello

Wild kroketten

Ambachtelijke wild kroketten 12x65g Gastronello

Frikandellen

Frikandel 40x100g OVI

Hamburgers

Fresh burger 44x150g (856) LA STREETFOOD

Mix deluxe

Mix deluxe 6x10x20g Gastronello

Tapaskroketjes

Tapaskroketjes Bouillabaisse 27x30g De Ambachterie