Zei er iemand mocktails? Proef de zomer in je glas!

Hoewel het weer niet altijd meewerkt, doen we er alles aan om er een onvergetelijke zomer van te maken! Nu we eindelijk terug een lekker hapje kunnen gaan eten of een heerlijk drankje kunnen drinken met vrienden en familie, willen we het uiteraard goed doen! Met veel plezier zetten we voor jullie de lekkerste limonades en mocktails voor deze zomer in de kijker!

Sir.Up

De heerlijke smaken van Sir.Up zijn alles wat je nodig hebt om de lekkerste zomerse drankjes te mixen! Elke fles bestaat uit een fruitig concentraat zonder toegevoegde kleurstoffen. Mix deze met water of spuitwater en voeg wat garnituur toe en je hebt meteen een heerlijk verfrissende mocktail! 

Daarnaast kan je deze drankjes evengoed warm drinken en je thee een extra lekker smaakje geven! Kies jij toch liever voor een alcoholisch drankje? Dan kan je deze siroopjes ook perfect gebruiken voor je favoriete cocktail met bijvoorbeeld de Fizzy Cucumber of de Spicy Lemon Pop.

Jarritos

Jarritos brengt de Mexicaanse smaken rechtstreeks naar jouw glas met hun heerlijk verfrissende limonades! Na heel wat te experimenteren met smaakvolle fruitsoorten ontstonden verschillende zomerse smaken.

Kies jij voor de Jarritos mango of ananas, of kies je toch liever voor hun verfrissende cola? Ontdek ze allemaal op onze website.

Bionade

Bionade is een gedurfde limonade met uitzonderlijke ingrediënten zoals lychee en vlierbes. Maar het merk heeft niet enkel een andere aanpak wat betreft hun smaken. Daarnaast wordt Bionade ook volledig biologisch geproduceerd waardoor het minder suikers bevat en niet te vergelijken is met een klassieke limonade. 

Ontdek hier ons volledige Bionade aanbod en kies zelf jouw favoriet uit!

Heb jij in deze blog enkele nieuwe merken leren kennen en kan je niet wachten om deze verfrissende limonades, mocktails of cocktails ook in jouw zaak te serveren? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie of bestel deze meteen online!

Bij Bellimmo helpen we je graag verder en staan we steeds paraat om al je vragen te beantwoorden. Geef ons een seintje via 09 224 36 60 of info@bellimmohoreca.be. Via https://shop.bellimmohoreca.be kan je alvast al onze dranken terugvinden!

Sir.Up zesty lemon

Zesty lemon cordial 1l Mome

Sir.Up strawberry mint

Strawberry mint cordial 1l Mome

Jarritos pineapple

Jarritos pineapple 24x370ml LA STREETFOOD 1224

Jarritos guava

Jarritos guava 24x370ml LA STREETFOOD 1223

Bionade Elderberry

Elderberry 24x33cl Bionade

Bionade Orange-ginger

Orange-ginger 24x33cl Bionade